Ένα Forum με θέμα αγαπημένες σειρές και ταινίες με σκοπό την διασκέδαση.
 
ΦόρουμΑρχικήΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

  Κανονισμοί Λειτουργίας της Ιστοσελίδας

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin


Αριθμός μηνυμάτων : 3
Πόντοι : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2017

ΔημοσίευσηΘέμα: Κανονισμοί Λειτουργίας της Ιστοσελίδας    Σαβ Ιαν 14, 2017 9:43 pm


Κεφάλαιο πρώτο: Γενικά


1.1 Οι παρακάτω κανόνες αφορούν την λειτουργία του GrZone4all και την συμπεριφορά των μελών του. Δεν έχουν στόχο να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τα μέλη από το να εκφράσουν την άποψη τους ελεύθερα, αλλά να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων.
1.2 Αποδέχεστε πλήρως τους κανόνες με την εγγραφή σας στο site, καθώς και το δικαίωμα της Συντονιστικής ομάδας να τους εφαρμόζει.


Κεφάλαιο δέυτερο: Περιεχόμενο


2.1 Με την εγγραφή σας στο σάιτ, είστε υπεύθυνοι για κάθε ενέργεια που γίνεται απο τον προσωπικό σας λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων και τον δημοσιεύσεων σας.
2.2 Περιεχόμενο το οποίο είναι βίαιο, ρατσιστικό, προκλητικό, πρόστυχο ή εγείρει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αντιδράσεις, δεν έχει θέση στο GrZone4all. Απαγορεύεται επίσης οποιαδήποτε επιθετική ή προσβλητική συμπεριφορά.
2.3 Τα greeklish (γραφή ελληνικών λέξεων με λατινικούς χαρακτήρες) απαγορεύονται για ΟΛΟΥΣ και θα υπάρχουν κυρώσεις σε όποιον δεν το τηρεί.
2.4 Παρακαλείστε να μην γράφετε με κεφαλαία γράμματα, ειδάλλως δίνετε ακούσια ή εκούσια την εντύπωση ότι φωνάζετε. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι στη δημοσίευση σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έντονους (bold) χαρακτήρες.
2.5 Μην κάνετε συνεχόμενα (διπλά, τριπλά, κλπ.) ποστ χωρίς λόγο, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε το κουμπί "edit" όταν θέλετε να συμπληρώσετε κάτι.
2.6 Απαγορεύεται το SPAM, δηλαδή ανούσια μηνύματα τα οποία αποπροσανατολίζουν την συζήτηση και είναι άσχετα με το θέμα της δημοσίευσης.
2.7 Προσοχή στα spoilers, δηλαδή αποκαλύψεις για την μελλοντική ροή της υπόθεσης κάποιας σειράς ή ταινίας, που ενδέχεται οι υπόλοιποι να μην έχουν παρακολουθήσει. Αν χρειαστεί να αποκαλύψετε κάποια τέτοια πληροφορία, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε τα "spoiler tags".
2.8 Προσέχετε το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας να σχετίζεται με το αντίστοιχο topic που απαντάτε. Πριν δημοσιεύσετε ένα νέο topic να ελέγχετε πάντα αν υπάρχει ένα παρόμοιο με αυτό που θέλετε να ανοίξετε.
2.9 Παρακαλείστε να σέβεστε τους υπόλοιπους χρήστες και να μην τους παρενοχλείτε ή τους προσβάλλετε. Οποιαδήποτε ένδειξη ασέβειας σε κάποιον χρήστη θα έχει άμεσες και σοβαρές κυρώσεις.
2.10 Αν παρατηρήσετε πως κάποια δημοσίευση δεν τηρεί τους παραπάνω κανόνες, να την αναφέρετε άμεσα στη Σ.Ο. ώστε να λάβει τις κατάλληλες ενέργειες.


Κεφάλαιο τρίτο: Προφίλ μελών


3.1 Το avatar σας δεν πρέπει να είναι προσβλητικό, προκλητικό ή ενοχλητικό προς τα άλλα μέλη. Οποιοδήποτε τέτοιο avatar εντοπιστεί θα αφαιρείται άμεσα και ο αντίστοιχος χρήστης θα έχει τις ανάλογες κυρώσεις.  Το μέγεθος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις επιτρεπόμενες διαστάσεις οι οποίες είναι 200Χ200.
3.2 Το όνομα χρήστη (username) σας, δεν θα πρέπει επίσης να είναι προσβλητικό, προκλητικό ή ενοχλητικό, χρήστες με τέτοια ονόματα θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς προειδοποίηση. Επίσης έχετε την δυνατότητα αν το επιθυμείτε, να ζητήσετε από την Σ.Ο. να αλλάξει το όνομα χρήστη σας μια φορά μόνο και εφόσον το εγκρίνει.
3.3 Η υπογραφή σας θα πρέπει επίσης να τηρεί τα παραπάνω, καθώς και να μην υπερβαίνει τις επιτρεπόμενες διαστάσεις οι οποίες είναι 700X160
3.4 Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μπανεράκια με τις σειρές που παρακολουθείτε αυτό το διάστημα. Οι μέγιστες διαστάσεις ανά μπανεράκι είναι 140x20. Απαγορεύεται τα μπανεράκια να σχετίζονται με οτιδήποτε άλλο εκτός από σειρές/ταινίες.

Κεφάλαιο τέταρτο : Υλικό

4.1 Το υλικό που ανεβαίνει θα πρέπει αυστηρά να είναι για σειρές/ταινίες . Απαγορεύεται η δημοσίευση πορνογραφικού υλικού
4.2 Να ελέγχετε πάντα εάν έχει ήδη δημοσιευτεί η σειρά/ταινία που θέλετε να ανεβάσετε. Αν υπάρχει ήδη μια σειρά και έχετε επεισόδια που λείπουν, επικοινωνήστε με τον αρχικό uploader ή με κάποιο μέλος της Σ.Ο. για να τα προσθέσει. Αν η σειρά/ταινία έχει ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα από την ήδη υπάρχουσα στο φόρουμ μπορείτε να δημιουργήσετε κανονικά νέο θέμα. (π.χ. 720p αντί για TVRip)
4.3 Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε μια ταινία / σειρά που την βρήκατε από άλλο site να αναφέρετε τον αρχικό  uploader και το site  που βρήκατε την ταινία ή την σειρά . Απαγορεύετε αυστηρά ή αντιγραφή των συνδέσμων από άλλα site , κάντε re-upload σε MEGA και δημοσιεύστε το υλικό σας.

Κεφάλαιο πέμπτο: Συντονιστική ομάδα: Ρόλος και δικαιώματα

5.1 Μέλη της συντονιστικής ομάδας θεωρούνται οι διαχειριστές (Admins) και οι συντονιστές (Moderators) του φόρουμ. Οι διαχειριστές μόνοι τους αποτελούν την διαχειριστική ομάδα.
5.2 Τα μέλη της συντονιστικής ομάδας έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν, να κλειδώσουν η ακόμα και να διαγράψουν μηνύματα, θέματα ή υπογραφές αν κρίνουν πως χρειάζεται για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ.
5.3 Στην περίπτωση που κάποιο μέλος παραβιάσει κάποιον κανόνα σε κάποιο από τα μηνύματα/θέματα του, τα μέλη της Σ.Ο. έχουν το δικαίωμα να κάνουν δημόσια παρατήρηση, ενώ σε περίπτωση επανάληψης της παράβασης, να κάνουν παρατήρηση μέσω προσωπικού μηνύματος.
5.4 Η τιμωρία ενός μέλους μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο μετά από κοινή απόφαση των μελών της διαχειριστικής ομάδας, και μπορεί ανάλογα με την παράβαση να είναι ένα από τα παρακάτω: απαγόρευση αποστολής προσωπικών μηνυμάτων, πολυήμερος αποκλεισμός του από το φόρουμ, έως και οριστικός αποκλεισμός.*Σκοπός αυτού του site είναι η διασκέδαση σας   ελάτε να συζητήσουμε να μοιραστούμε αγαπημένες σειρές και ταινίες και να φτιάξουμε μια όμορφη κοινότητα για να περνάμε ευχάριστα τον ελεύθερο μας χρόνο (όποιος και αν είναι αυτός)


                                                                                                                 Η  Συντονιστική Ομάδα του GrZone4all
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://grzone4all.forumgreek.com
 
Κανονισμοί Λειτουργίας της Ιστοσελίδας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
GrZone4all :: Επικοινωνία Μελών :: Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: